Erlandsdals gruppboende byggs om till åtta lägenheter

 

2021-10-25

Alla lägenheter är nu uthyrda och vi ser fram emot att välkomna de nya hyresgästerna i februari 2022.

 

2021-08-16

På Erlandsdal bygger Svedalahem om Erlandsdals gruppboende till åtta hyreslägenheter med hög standard. Flera av lägenheterna kommer att ha egen uteplats och övriga ha tillgång till en gemensam uteplats. Alla rum har vitmålade väggar och ekparkett. Klinker i hall vid entré. Badrummen har vitkaklade väggar, grått klinkergolv och tvättutrustning. Köket har ljusgrått kakel över diskbänk och vit köksinredning, mörkgrå laminatskiva och diskmaskin (ingen diskmaskin i 1 rok, lgh 1008).  

Förråd finns i fristående byggnad och p-plats och garage finns för uthyrning med kösystem.

Fördelning:

1 st 1 r o k

6 st 2 r o k varav två st med sovloft

1 st 3 r o k

Inflyttning i januari 2022 och uthyrning kommer att ske via Boplats Syd med start under sensommaren/hösten 2021.

Adress: Pilspinnaregatan 10 A-H.

Erlandsdal är ett lummigt område i utkanten av Svedala med närhet till bland annat förskola, skola, idrottshall och kvartersgård. Som kommun har Svedala ett bra läge! Här bor du tryggt med naturen som en plats att koppla av på, men även med Malmö, Lund och Köpenhamn inom nära räckhåll.

 

Situationsplan Erlandsdals gruppboende

Skiss: Arkitektlaget

 

 

2021-05-27

Vi är nu i gång med ombyggnationen av Erlandsdals gruppboende. Vår entreprenör Servicekuben kommer att etablera sig med bodar i anslutning till vårt förråd, dessa kommer finnas på plats tills ombyggnationen är klart i december.

Vi hoppas på överseende och ser fram emot åtta nya lägenheter på området.

 

2021-05-04

Inom kort kommer vi att starta en total ombyggnad av Erlandsdals gruppboende. Boendet kommer att byggas om till åtta st fina hyreslägenheter som får adresserna Pilspinnaregatan 10 A-H. Fördelningen blir 1 st 1 rok, 6 st 2 rok varav två st med sovloft och 1 st 3 rok. Flera av lägenheterna kommer att ha egen uteplats och övriga ha tillgång till en gemensam uteplats.

Inflyttningen blir i december 2021 och uthyrningen kommer att ske via Boplats Syd med start under sensommaren/hösten 2021.

 

 

 

Svedalahem

Hem | Kontakt

Bostads AB Svedalahem © 2018

 

Verkstadsgatan 1, Svedala

040-626 80 50

info@svedalahem.se

Powered by uPortal Aareon