Tidningen BO

BO är vår kundtidning - i den hittar du bland annat nyheter från våra bostadsområden, tips om våra sponsringssamarbeten, reportage om hyresgäster, information nybyggnation och mycket annat. Trevlig läsning!

BO kommer ut fyra gånger per år, både som tryckt tidning men också digitalt här på vår hemsida. Alla våra hyresgäster får den i brevlådan.

Hör gärna av dig till oss om du har tips på något som du vill att vi ska skriva om i nästa nummer. Maila oss på info@svedalahem.se

 

BO nr 3/2021

Publicerad i oktober 2021

I detta nummer får du bland annat träffa systrarna Wilma och Emmie, som båda har flyttat in i varsin nyproducerad lägenhet i Kvarteret Svanen. Vi tar oss även en titt på hur det går med byggnationen av Svea Park samt besöker en nyöppnad butik på Norra Tvärgatan.

 

BO nr 2/2021

Publicerad i juni 2021

2021 startar vi en ny serie där du får lära känna oss bakom Svedalahem lite bättre. I detta nummer kan du läsa om Kristin Åberg och Ulrika Lundgren. Dessutom ger vi lite tips om hur du kan grilla klokt och aktuell information kring vad som gäller i sommar.

 

BO nr 1/2021

Publicerad i mars 2021

2021 startar vi en ny serie där du får lära känna oss bakom Svedalahem lite bättre. Först ut är våra fastighetsvärdar Ulf Ask och Christian Wallin. Läs även om Svea Park, inflytt i kvarteret Svanen och om ny fastighetsägare på Svedalagården.

 

BO nr 3, 4/2020

Publicerad i december 2020

I detta nummer får du bland annat läsa om Svedalahems engagemang kring Musikhjälpen och vilka åtgärder som gjorts efter hyresgästenkäten. Dessutom säger vi hejdå till en kär medarbetare och hej till en ny. 

 

BO nr 2/2020

Publicerad i juni 2020

I detta nummer får du bland annat läsa om kvarteret Svanen, vad du ska tänka på inför semestern i trädgården och bra biljettpriser till Svedala tennisklubb. 

 

BO nr 1/2020

Publicerad i april 2020

I detta nummer får du bland annat läsa om vad som är på gång i våra områden och om den nya plattformen för hur du söker lägenhet, Boplats Syd. Dessutom säger vi hejdå till en kär medarbetare och hej till tre nya.

 

BO nr 4/2019

Publicerad i december 2019

I detta nummer får du bland annat läsa om Musikhjälpen 2019, den nya lagen för andrahandsuthyrning och träffa en ny medarbetare.

 

BO nr 3/2019

Publicerad i september 2019

I detta nummer får du bland annat möta hantverkarna Micke och Maths, innehavaren av Svedalahems äldsta kontrakt - Ingemar Persson, och du kan även läsa om Yddingeloppet. 

 

BO nr 1-2/2019

Publicerad i juni 2019

I detta nummer kan du läsa om kommande arbeten, Sommarrock och även en hälsning från vår nya vd Cecilia Önnevik.

 

    

Tidigare nummer

 

 

Svedalahem

Hem | Kontakt

Bostads AB Svedalahem © 2018

 

Verkstadsgatan 1, Svedala

040-626 80 50

info@svedalahem.se

Powered by uPortal Aareon