Lås och nycklar

Om du blir bestulen eller tappar bort dina nycklar ska du omedelbart kontakta oss. Under dagtid kontaktar du vårt kundcenter eller felanmälan så hjälper vi dig. Du betalar själv för eventuellt byte av lås och nya nycklar. Kolla gärna med ditt försäkringsbolag om förlust av nycklar ingår i din försäkring.

 

Extra nycklar 

 Om du behöver extra nycklar kontakta vårt kundcenter. Kostnaden för nycklarna betalar du när du hämtar dem. 

Utelåst?

Svedalahem utför inte låsöppningar. Skulle du tappa dina nycklar och inte kan komma in i din lägenhet, får du istället kontakta en låssmed. Då monterar låssmeden in en tillfällig cylinder, dessa nycklar fungerar exempelvis inte i entrédörren.

Glöm inte att ringa till vår felanmälan på 040-626 80 20, telefontid vardagar 7.00–16.00 och anmäla att du har en tillfällig lägenhetscylinder. För att din lägenhet ska ingå i låssystemet igen måste Svedalahem montera in en ordinarie låscylinder.

Tänk på att en tappad nyckel kan kosta dig mycket pengar. Ett tips är förvara en nyckel hos dina vänner eller släktingar där du lätt kan få tillgång till den.

 

Byta lås 

Har du blivit av med en lägenhetsnyckel eller av någon annan anledning vill byta ditt lås, kontakta vårt kundcenter. Du står själv för kostnaden för låsbytet.

 

 

Svedalahem

Hem | Kontakt

Bostads AB Svedalahem © 2018

 

Verkstadsgatan 1, Svedala

040-626 80 50

info@svedalahem.se

Powered by uPortal Aareon