Välkommen till Svedalahem

 

Här hittar du information och tips inför din inflyttning.

Adressändring

När du flyttar ska du göra en adressändring till Skatteverket så att du får rätt folkbokförings-adress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till alla myndigheter och till en del företag. Eftersändning av din post beställer du på Svensk adressändring.

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta ditt lägenhetsnummer i din trappuppgång.

Bor du i en lägenhet som inte har en trappuppgång, det vill säga en "egen" adress ska du inte uppge ett fyrsiffrigt lägenhetsnummer, då räcker det med din adress.

Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren eller på postboxen i entrén om det finns en sådan.

 

Städning

När du flyttar in i din nya lägenhet vill du givetvis att det ska vara rent och snyggt. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städningen, ta genast kontakt med vårt kundcenter.

Trivsel

Våra trivselregler berättar vad du behöver tänka på som hyresgäst hos Svedalahem.

 

Hemförsäkring

Det kan bli mycket kostsamt för dig om till exempel diskmaskinen går sönder och orsakar en översvämning. Om du till exempel vållat brand blir du ersättningsskyldig. En hemförsäkring täcker dina kostnader vid en eventuell olycka eller inbrott. Tag därför kontakt med ett försäkringsbolag och teckna en hemförsäkring.

 

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

 

Nyckelknippa på ett bord

 

Svedalahem

Hem | Kontakt

Bostads AB Svedalahem © 2018

 

Verkstadsgatan 1, Svedala

040-626 80 50

info@svedalahem.se

Powered by uPortal Aareon